Play & Stay – tennis for begyndere

Det er en myte at tennis skulle være svært. Myten udfordres i disse år fra ikke mindst det internationale tennisforbund ITF og i Danmark er vi godt i gang med rundt omkring i klubberne at ttilbyde vores medlemmer tilbud, med afsæt i konceptet Play & Stay.

Play & Stay – hvad er det?

Det Internationale Tennis Forbund indførte i foråret 2007 et koncept for at tiltrække og fastholde tennisspillere i sporten. Konceptet hedder ganske enkelt Play & Stay. Med det rette udstyr i form af de rette bolde og den rette bane, kan du altså komme i gang med at spille med det samme. Pærelet, hurtigt og smaddersjovt 🙂

  • Konceptet indeholder tre spilleniveauer: Rød – Orange – Grøn og til hvert niveau er der fastlagt en banestørrelse og en tilsvarende bold
  • Formålet med Play & Stay konceptet er at sikre en lettere adgang til tennisspillet og for lettere og hurtigere at få nye spillere til at serve, spille og vinde point!

Enhver tennisklub i Danmark med respekt for sig selv stiller dette udstyr til rådighed for nybegyndere og især børn – også uden for træning.

Det forkromede overblik

Play & Stay

Det internationale tennisforbund ITF har udarbejdet et helt website med fokus på Play and Stay konceptet. Her finder du al den information du kan tænke dig til -turneringsformater, manualer, videoer, nyhedsbreve og udstyr. Et must for dig der vil sætte dig godt ind i konceptet.

Dansk tennisforbund har skræddersyet en del informationsmateriale om Play & Stay på dansk, som du finder på forbundets website under sektionen Play & Stay.

Med storsatsningen Play & Stay er alle nybegyndere i gode hænder.
Rigtig god start på dit barns tennis 🙂

Reklamer
  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s